CYBERSECURITY

ISO27001

Bescherm uw data, bedrijfsgeheimen en computersystemen en laat u begeleiden bij de audit en implementatie van uw ISMS

CYBERSECURITY

 

In de digitale wereld waarin we leven vormen cyberaanvallen een steeds groter wordende bedreiging. De gevolgen van een aanval kunnen zowel zware financiële als reputatieschade met zich meebrengen. 

 

Hoe kan Mr. Franklin u helpen?

 

Opmaak veiligheids- en incidentenbeleid

Mr. Franklin kan u bijstaan in het opmaken van een  veiligheidsbeleid op IT-vlak. Hierbij wordt na een veiligheidsscan aanbevelingen opgesteld evenals IT policies zoals een wachtwoordbeleid, encryptiebeleid, BYOD-policy,...

Wij bieden pakketten aan tegen vaste prijzen.

Phishing-simulaties op maat

​Medewerkers zijn de grootste zwakte binnen een onderneming op het vlak van cyberveiligheid. Dit komt enerzijds door een onvoldoende (toepassing van een) veiligheidsbeleid, onwetendheid of onoplettendheid. 

Mr. Franklin biedt periodieke simulaties van phishing-mails in een abonnementsformule aan. Ervaring toont dat dergelijke praktische training het bewustzijn omtrent dergelijke aanvallen spectaculair vergroot en dus het risico op een phishing aanval danig vermindert binnen een onderneming.

Prijzen voor een phishing-abonnement voor één jaar tot 10 werknemers starten vanaf 500,00 € + BTW. Om meer te weten te komen rond onze pakketten en phishing, klik hier.

Opleidingen op maat van uw onderneming

Mr. Franklin biedt opleidingen op maat van uw onderneming rond databescherming, cybersecurity en phishing. Deze opleidingen kunnen gekoppeld worden aan de voorstelling van een veiligheidsbeleid of phishing-abonnement. Opleidingen kunnen zowel ter plaatse als via video-call worden georganiseerd.

 

Prijzen starten vanaf 400,00 € + BTW.

Penetration test op applicaties en API's:

Mr. Franklin biedt web- en mobiele applicatie penetratie testen (black box, gray box en white box testen) aan tegen vaste prijzen. Hierbij wordt de applicatie gedurende een vast aantal uren onderworpen aan manuele testen op de OWASP top 10 kwetsbaarheden voor mobiele applicaties, web applicaties en API's.

 

Prijs voor 8 uren testen: 1.350,00 € + BTW

Prijs voor 16 uur testen: 2.500,00 € + BTW 

 

ISO27001 AUDIT EN IMPLEMENTATIE

 

De ISO27001-norm wordt internationaal aanzien als het kwaliteitscertificaat om aan te tonen dat een onderneming  adequate beveiligingsmaatregelen neemt om data te beschermen.

Mr. Franklin begeleidt ondernemingen in het kader van de ISO27001 certificatie, zowel bij het uitvoeren van de interne audits als voor de implementatie van het ISMS.

  

CONTACTEER ONS

Voor meer informatie omtrent onze diensten kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.

 

 

Olivier Sustronck

+32 486 27 53 05

olivier@misterfranklin.be

MrFranklin.jpg
logo.png