top of page
Foto van Mattice De Schagt

MATTICE DE SCHAGT

Legal Counsel

logo Mr. Franklin rond

Mattice De Schagt studeerde in 2022 met grote onderscheiding af als Master in de Rechten aan de Universiteit van Gent. Hij heeft een voorliefde voor alles wat te maken heeft met Intellectueel Eigendom, privacy- en gegevensbescherming en consumentenrecht. Tijdens zijn masterjaren trachtte hij zich dan ook zo veel als mogelijk te specialiseren in die materie. 

 

Als legal counsel bij Mr. Franklin zal hij zich voornamelijk toeleggen op IP-gerelateerde dossiers, alsook op GDPR-vraagstukken en interne GDPR-audits. Daarnaast zal ook het bredere ondernemingsrecht tot zijn takenpakket behoren. 

 

In zijn vrije tijd zit Mattice niet stil. Letterlijk. Sport vervult al heel zijn leven een centrale rol. Sinds zijn vier jaar speelt hij tennis op competitieniveau en met zijn kleine twintig jaar aan tenniservaring is hij ook actief als trainer. Tijdens de wintermaanden – wanneer de hoeveelheid tennis tot een minimum wordt herleid – kan je hem vinden op zijn mountainbike in de modder of in de Ardennen. Wanneer hij niet aan het sporten is, komt hij het liefst tot rust in het gezelschap van zijn familie en scoutsvrienden.

NIEUWSBERICHTEN DOOR MATTICE DE SCHAGT

bottom of page