top of page
voorblad1_edited.jpg

Fight the virus met onze gratis webinars!

4. CYBERAANVALLEN EN PHISHING, WAT ZIJN DE GROOTSTE VALKUILEN?

Spreker: Olivier Sustronck

 

Wanneer? Donderdag 3 december van 13u - 13u30

Inschrijven is gratis:

Klik hier

Dagelijks worden bedrijven en hun medewerkers geconfronteerd met cyberaanvallen. Nu in Coronatijden telewerk verplicht is, zullen deze pogingen enkel maar stijgen. Dikwijs gebeurt de aanval door phishingberichten en de praktijk leert dat hackers de grootste schade kunnen aanrichten na een menselijke fout (bv. klikken op een verkeerde bijlage).

In een praktisch seminarie zal mr. Olivier Sustronck wijzen op huidige trends omtrent cyberaanvallen en praktische tips geven om zowel technische als organisatorische maatregelen te nemen om phishingberichten zoveel als mogelijk tegen te gaan en bij te dragen tot de awareness rond phishing.

 

Mr. Olivier Sustronck is advocaat bij Mr. Franklin en staat dagelijks ondernemingen bij in het op punt stellen van hun GDPR en veiligheidsbeleid en het doorlichten van de genomen maatregelen ter bescherming van hun bedrijfsgegevens.Hij is gecertificeerd DPO en ISO27001 auditor. 

Volgende topics komen aan bod: 


1. Huidige trends in cybercrime: van ransomware tot whaling attacks. 

2. Hoe kan ik mij hiertegen beschermen?
3. Wat kunnen de gevolgen zijn van cyberattacks?
4. Hoe kan ik mijn onderneming organiseren om cyberrisico’s te mijden?

Na dit seminarie bent u in staat om de grootste risico’s binnen uw onderneming te identifceren en ben u aan de hand van de praktische tips gewapend om uw onderneming hiertegen te beschermen. 

 

5. MEER NETTO LOON? HOE OPTIMALISEER IK ALS ONDERNEMER MIJN INKOMSTEN VIA AUTEURSRECHTEN?

Spreker: Thomas Vansteenkiste

 

Wanneer? Woensdag 9 december van 12u - 12u30

Inschrijven is gratis:

Klik hier

Inhoud:

Ben je een creatieve ondernemer en wens je maandelijks meer netto te verdienen? Dan kan een fiscale optimalisatie van je inkomsten via auteursrechten misschien een optie zijn voor jou. Mr. Thomas Vansteenkiste biedt in dit webinar een overzicht aan met praktische tips & tricks over hoe je jouw inkomsten fiscaal kan optimaliseren via auteursrechten

 

Thomas Vansteenkiste behaalde in 2020 zijn Master-na-Master in Intellectuele Rechten en combineert deze academische achtergrond met een ruime praktijkervaring als advocaat in intellectuele rechten.  Hij overloopt met u in heldere taal volgende topics: 

  1. Wanneer kom ik in aanmerking voor dit fiscaalvriendelijke regime? 

  2. Hoe werkt deze regeling concreet?

  3. Hoeveel meer netto-omzet kan ik realiseren?

  4. Zijn er risico’s aan verbonden?

 

Doelpubliek? Het webinar is gericht op creatieve ondernemers die in aanmerking komen voor auteursrechten: software-ontwikkelaars, freelancers, architecten, digital designers, websitebouwers… 

bottom of page